Przygotowania do przyjęcia weselnego
Sukces przyjęcia weselnego to sukces jego organizatorów – Pary Młodej. Zwykle nowożeńcy marzą o perfekcyjnym wydarzeniu. Aby takie było, warto w trakcie przygotowań w przemyślany sposób skomponować menu. Uwzględnienie gustów, przyzwyczajeń i różnych diet ma niebagatelne znaczenie dla kulinarnego powodzenia w tym najważniejszym dniu w życiu.
Postaw na profesjonalistów
Hotel Warszawianka w doborze menu pomaga już na etapie selekcji wybranego pakietu. Sugerujemy ilość serwowanych dań oraz zawartość bufetów zimnych i deserowych. Komplementarnym elementem może stać się wybór stacji tematycznych czy candy baru. Ważne, by Para Młoda wiedziała, jak będą wyglądać i smakować dania, którymi uraczą się goście weselni. Próbna degustacja, czyli tzw. test panel dań, odbywa się zawsze przy współudziale szefa kuchni i koordynatora przyjęcia. Ewentualne uwagi są spisywane i uwzględniane podczas finalnej realizacji. W trakcie test panelu uczestnicy mogą zapoznać się również z możliwościami dotyczącymi nakrycia stołów, elementów dekoracji i aranżacji sali. Wszystko po to, by dzień ich ślubu był jedyny i wyjątkowy.
Kryształ, perła, diament
Dla ułatwienia wyboru hotel przygotował trzy pakiety weselne: kryształowy, perłowy i diamentowy, które mogą stanowić doskonały punkt wyjścia do tworzenia własnej koncepcji uroczystości. W pakietach oprócz organizacji przyjęcia znajdują się dodatkowe niespodzianki i prezenty dla Państwa Młodych – apartament na noc poślubną, pokoje dla rodziców nowożeńców, degustacja dań z menu weselnego czy romantyczna kolacja w pierwszą rocznicę ślubu.
Moc atrakcji
Hotel Warszawianka w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim to miejsce wyjątkowe. Obiekt posiada cztery restauracje, ekskluzywne spa, prywatną plażę, aqua park z wieloma atrakcjami, nowoczesne centrum kreatywnej zabawy KIDDOS dla dzieci oraz starannie zaaranżowaną zieleń z oczkami wodnymi. Co najważniejsze, znajdą tutaj Państwo rodzinną atmosferę, która gwarantuje najwyższą jakość wypoczynku.